hollandse groenteschotel met gehaktballetjes

groenteschotel met gehaktballetjes

Hollandse groenteschotel met balletjes  

  • 2 personen

Ingrediënten

  • 1 volkoren boterham
  • 1 sjalotje
  • 150 gram rundergehakt
  • 1 eetlepel vloeibare margarine
  • 300 gram Hollandse groentemix
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 200 gram tomatenblokjes zonder zout
  • 100 gram champignons
  • tijm

Bereiding

  1. Snijd de korsten van het brood. Week het brood in een paar lepels water.
  2. Pel de sjalot en snijd hem klein.
  3. Maak het gehakt aan met het geweekte brood, de sjalot en peper. Vorm er balletjes van.
  4. Verwarm de margarine in een wok of braadpan en bak hierin de balletjes bruin.
  5. Voeg de groentemix toe en roerbak de groente enkele minuten.
  6. Voeg peper, wat paprikapoeder en de tomatenblokjes toe en stoof de groente gaar.
  7. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Voeg de laatste minuut de champignons toe.
  8. Maak het gerecht op smaak met wat tijm.

Menusuggestie

Lekker met volkorenmacaroni.

You may also like
Afslanken in groepsverband
afslankclub
KLANTEN OVER IK
GROEPSBIJEENKOMST AFVALLEN

Leave a Reply