Iris (h) stew

  • 2 personen

Ingrediënten

  • 2 grote uien
  • 2 stengels bleekselderij
  • 200 gram riblap
  • 1 eetlepel vloeibare margarine
  • 2 kruidnagels
  • 2 laurierblaadjes
  • ¼ bouillontablet met minder zout
  • 400 gram aardappelen
  • 400 gram winterwortels
  • tijm

Bereiding

  1. Maak de uien en de bleekselderij schoon. Snijd de uien in halve ringen en de bleekselderij in repen.
  2. Snijd het vlees in blokjes.
  3. Bak het vlees in de hete margarine bruin. Strooi er wat peper over.
  4. Bak de uien en de bleekselderij kort mee.
  5. Steek de kruidnagels in de laurierblaadjes en voeg ze toe aan het vlees.
  6. Voeg 200 ml water en het stukje bouillontablet toe. Stoof het vlees met een deksel op de pan 2 uur op klein vuur.
  7. Schil de aardappelen en snijd ze in stukken.
  8. Maak de winterwortels schoon en snijd ze in plakken.
  9. Doe de aardappelen en de plakken wortel in de pan en stoof het geheel in nog 20 minuten verder gaar.
  10. Maak op smaak met wat tijm. Verwijder de laurierblaadjes met de kruidnagel.

 

You may also like
Afslanken in groepsverband
afslankclub
KLANTEN OVER IK
GROEPSBIJEENKOMST AFVALLEN

Leave a Reply