IK Helpt bij

IK Voedingsadvies helpt je jouw doelen bereiken

Of je nu in de overgang zit, onregelmatig werkt of merkt dat je minder fit bent dan je wilt. IK Voedingsadvies helpt je met tips, advies en begeleiding. Door te kijken naar je eetpatroon en jouw specifieke situatie helpt IK jouw doelen te bereiken.

In elke situatie

IK Voedingsadvies kijkt naar jouw specifieke situatie en mogelijkheden om je zo goed mogelijk advies te geven en te begeleiden. Dat kan gaan om het aanpassen van je leefstijl of om af te vallen, maar ook in bijzondere situaties, zoals de overgang, zwangerschap en kraamtijd of wanneer je onregelmatige werktijden hebt.

Maak een afspraak

Vergoeding zorgverzekering

IK Voedingsadvies is aangesloten bij de beroepsvereniging van gewichtsconsulenten BGN. Dit betekent dat het advies en de begeleiding van IK Voedingsadvies (deels) vergoed wordt door je zorgverzekeraar. Hoe hoog de vergoeding is, hangt af van je verzekeraar en je verzekeringspakket.

Wat Krijg ik vergoed?