Voeding en lifestyle coach

Ik over Voedingsadvies

Onder de naam IK, Iris Kouwen voeding en lifestylecoach begeleid ik mensen die op een prettige manier, gezonder willen leven. In 2010 heb ik de opleiding gewichtsconsulent afgerond en in september 2022 heb ik mijn diploma, HBO leefstijlcoach behaald. Deze opleiding heb ik gedaan omdat een gewichtsprobleem meestal niet alleen het voedingspatroon is maar achterliggende oorzaken heeft. Door de achterliggende oorzaak samen met jou te vinden kunnen we werken aan een blijvend resultaat.

Gezonder en gelukkiger leven omdat je lekkerder in je vel wilt zitten. Naast afvallen wil ik ook mensen begeleiden die vragen hebben over andere leefstijl aspecten zoals bijvoorbeeld ontspannen, bewegen, slaap enz. Samen gaan we een doel stellen, een plan maken en werken aan gedragsverandering.

IK helpt in jouw situatie

Wat je eet en hoe je leeft, heeft allerlei effecten op je gezondheid én geluksgevoel. In specifieke situaties merk je dat meer dan in andere situaties. Wanneer je in de overgang bent, merk je dat je bijvoorbeeld door (het vermijden van of juist het eten van) bepaalde voedingsmiddelen, overgangsklachten kunt verminderen en zelfs kunt voorkomen.
Een ander voorbeeld is dat stress je slaap kan verstoren en dat er door dagelijks ontspanningsmomenten een betere nachtrust gerealiseerd kan worden.

IK geeft ook eenmalig advies

Wanneer je bij me komt voor begeleiding of advies, kijk ik naar jouw leven en jouw doelen. Als je onregelmatig werk hebt, ben je misschien al geholpen met een eenmalig voedingsadvies waardoor je toch elke dag gezonde maaltijden kunt maken. Een ander heeft wellicht de stok achter de deur nodig en wil regelmatig een weegmoment inlassen.

IK biedt maatwerk met één doel

Mijn aanpak verschilt dus per persoon, want iedereen is uniek. Maar mijn doel blijft altijd hetzelfde. Ik wil zorgen dat jij je fitter, gezonder en gelukkiger gaat voelen.

IK-Voedingsadvies_IrisKouwen

Kom kennismaken

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?

Gratis kennismaken

Iris Kouwen – Gewichtsconsulent en lifestyle coach