Voedingsadvies

Ik over Voedingsadvies

Onder de naam IK Voedingsadvies adviseer en begeleid ik mensen die op een prettige manier, gezonder willen leven. Veel mensen komen bij me omdat ze willen afvallen, maar dat is niet het enige doel – of resultaat – van mijn begeleiding.

IK helpt in jouw situatie

Wat je eet – en hoeveel je eet – heeft allerlei effecten op je gezondheid én geluksgevoel. In specifieke situaties merk je dat meer dan in andere situaties. Tijdens je zwangerschap en het geven van borstvoeding , kun je bijvoorbeeld meer energie halen uit voeding. Wanneer je in de overgang bent, merk je dat je door (het vermijden van of juist het eten van) bepaalde voedingsmiddelen overgangsklachten  kunt verminderen en zelfs kunt voorkomen.

IK geeft ook eenmalig advies

Wanneer je bij me komt voor begeleiding of advies, kijk ik naar jouw leven en jouw doelen. Als je onregelmatig werk hebt, ben je misschien al geholpen met een eenmalig voedingsadvies , waardoor je toch elke dag gezonde maaltijden kunt maken en eten. Een ander heeft wellicht de stok achter de deur nodig en wil regelmatig een weegmoment inlassen.

IK biedt maatwerk met één doel

Mijn aanpak verschilt dus per persoon, want iedereen is uniek. Maar mijn doel blijft altijd hetzelfde. Ik wil zorgen dat jij je fitter, gezonder en gelukkiger gaat voelen.

 

IK-Voedingsadvies_IrisKouwen

Kom kennismaken

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?

Gratis kennismaken

Iris Kouwen – Voedingsadviseur