Voedingsplan

Met een persoonlijk voedingsplan kun je vaak ook je doel bereiken. Dit hangt natuurlijk wel af van je persoonlijke situatie en het resultaat dat je wilt bereiken. Dit bespreken we tijdens het intakegesprek.

Wat houdt het IK Voedingsplan in?

Op basis van het intakegesprek stelt IK Voedingsadvies een persoonlijk voedingsplan voor je op. Dit houdt rekening met het doel dat je wilt bereiken en je persoonlijke omstandigheden. Het is niet een compleet weekmenu. Aan de hand van de richtlijnen en uitgangspunten in het voedingsplan kun je gevarieerde en smakelijke gerechten maken die eraan bijdragen dat je je doel gaat bereiken.

Hoe meet je dat het werkt?

Wanneer je een tijdje hebt gegeten volgens het voedingsplan, kom je bij IK Voedingsadvies voor een evaluatieconsult. Dan bespreken we wat goed gaat, wat lastig is en of het voedingsplan voldoende helpt om je doelen te bereiken. Waar nodig passen we het voedingsplan iets aan.

IK groepsbegeleiding

Sinds januari 2018 geeft IK groepslessen/ groepsbijeenkomsten in samenwerking met Judith4balance. 
De groepsbijeenkomsten zijn wekelijks en bestaan uit een weegmoment, een weekmenu en een actueel interessant onderwerp. De deelnemers van de groep stimuleren, motiveren elkaar en voorzien elkaar van leuke tips. Lees ook de succesverhalen op deze website.