Werkwijze

Zo werkt IK Voedingsadvies

Gezonder leven betekent voor iedereen iets anders. Hoe je het invult, verschilt ook van persoon tot persoon. Werk je onregelmatig? Heb je een gezin? Doe je aan (top)sport? Dit heeft bepaald welk type begeleiding en advies bij je past.

IK Voeding en lifestyle coach biedt begeleiding op maat

Zoek je begeleiding over een langere periode? Of heb je voldoende aan een eerste aanzet om daarna zelf aan de slag te gaan? Wil je liever samen met anderen groepsbegeleiding krijgen? Tijdens het intakegesprek bespreken we wat voor jou de beste werkwijze is. 

IK Voeding en lifestyle coach heeft één doel

Zorgen dat jij je energieker en gezonder gaat voelen.

Maak kennis met IK Voeding en lifestyle coach

Wil je eerst weten of je bij IK Voedingsadvies op de juiste plek zit? Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Bel voor een afspraak naar 06-13 59 25 52 of stuur een e-mail naar info@ikvoedingsadvies.nl.

IK-Voedingsadvies_IrisKouwen05

INTAKEGESPREK

BEGELEIDING EN ADVIES

IK VOEDINGSPLAN

IK WEEG EN WEET

IK EN GROEPSBEGELEIDING

IK INTAKEGESPREK

Elk klant van IK Voedingsadvies begint met een intakegesprek. In dit intakegesprek bespreken we wat je doel is en hoe je persoonlijke situatie eruit ziet. Op basis daarvan bepalen we hoe het vervolgtraject eruit ziet. Dat kan een intensief begeleidingstraject zijn, maar ook dat je met een paar concrete tips zelf aan de slag gaat.
Lees Meer

IK BEGELEIDING EN ADVIES

Je hebt een doel. Met de begeleiding en het advies van IK Voedingsadvies ga je dat resultaat bereiken. Afhankelijk van de wensen en doelen die we tijdens het intakegesprek hebben besproken, bekijken we hoe lang je traject gaat duren en hoeveel consulten nodig zijn.
Lees Meer

IK VOEDINGSPLAN

Met een persoonlijk voedingsplan kun je vaak ook je doel bereiken. Dit hangt natuurlijk wel af van je persoonlijke situatie en het resultaat dat je wilt bereiken. Dit bespreken we tijdens het intakegesprek.
Lees Meer

IK WEEG EN WEET

Als je je doel hebt bereikt, wil je dat natuurlijk wel vasthouden. Door je geregeld te wegen, houd je de vinger aan de pols. Als extra stok achter de deur, kun je dit doen bij IK Voedingsadvies met IK weeg en meet.
Lees Meer

Afvallen in een groep van 10-15 mensen.
Weegmoment, elke week een verrassend nieuw weekmenu en thema bespreking. Presentje voor degene die het meest is afgevallen! De voordelen zijn de stok achter de deur en de motivatie en tips vanuit de groep. Je staat er dus niet alleen voor!