Volgens de Judith4Balance methode in Zwolle

In Zwolle voer ik volgens de Judith4Balance methode groepsbijeenkomsten. Samen afvallen en gezond worden werkt juist in groepen heel goed. Dit komt doordat je heel veel van elkaar kunt leren en elkaar stimuleert. Onder professionele begeleiding gaan we jouw doelen behalen.

De groepsbijeenkomsten zijn wekelijks. Elke sessie bestaat uit enkele fases. We starten altijd met een individueel weegmoment. Hier is niet de hele groep bij aanwezig. Daarna doen we een ronde om het gewichtsverlies te bespreken met elkaar. Vervolgens krijg je een weekmenu met allemaal gezonde en lekkere gerechten volgens de Judith4Balance methode. Na het menu, gaan we een thema bespreken. Zoals gezonde tussendoortjes, tips over verjaardagen en feestjes en wat kies je wanneer je gaat uit-eten?

Je kiest voor Iris Kouwen om de positieve aanpak. Met jarenlange ervaring krijg je het beste voedingsadvies. En dat in groepsverband. Ook met de Judith4Balance methode heeft zij veel ervaring. Iris heeft enkele jaren gewerkt voor Judith4Balance.

In wijkcentrum de Pol in Zwolle Zuid zijn de groepsbijeenkomsten. Elke dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 gaan we samen aan de slag met gezonder worden. Er zijn nog enkele plekken voor deelnemers beschikbaar. Geef je dus snel op en start met samen gezond worden volgens de Judith4Balance methode. Ook bestaat de mogelijkheid tot dag groepen.

Groepslessen volgens de Judith4Balance methode
Onder professionele begeleiding groepslessen volgens de Judith4Balance methode

Veel klanten vinden de bijzondere bakrecepten erg lekker en ook wordt er vaak nagesproken over de speciale mindfull eten oefeningen.