Leefstijl

IK helpt om gezonder te leven

Ook als je tevreden bent met je gewicht, kun je winst boeken met IK Voedingsadvies. Door tijdens het intakegesprek je vetgehalte en spieropbouw te meten, ontdek je je fysiologische leeftijd en weet je of er ruimte voor verbetering is. Die verbetering uit zich onder meer in een betere conditie, meer uithoudingsvermogen en een fitter uiterlijk.

Oud voelen of oud worden

Wanneer je je vaak futloos voelt of merkt dat een fietstochtje naar de binnenstad je uitput, is het misschien tijd om je voedings- en beweegpatroon onder de loep te nemen. IK Voedingsadvies begeleidt en adviseert je daar graag bij.

Aanpassen en iets extra’s doen

Door je voeding aan te passen kun je je vetpercentage verlagen en je spiergehalte verhogen. Wanneer je daarmee aan de slag gaat, is het vaak ook gemakkelijker om meer te bewegen. Door een extra keer de fiets te pakken of met de trap te gaan in plaats van de lift te pakken.

Elk consult meten om te weten

Tijdens elk consult  meten we of er al verandering zichtbaar is in je vetpercentage en spieropbouw. Na afloop krijg je daarop een aangepast voedingsplan mee naar huis. Dit, tezamen met de onderwerpen die we tijdens het consult bespreken en de tips die je krijgt, zorgt ervoor dat je ook na het traject kunt vasthouden aan je gezondere levenstijl.

Omvang van het traject

Na afloop van het intakegesprek bepalen we samen hoe vaak je op gesprek komt. Dit hangt af van je doelen en je persoonlijke situatie, maar we kijken daarbij ook naar wat de zorgverzekering  eventueel vergoed.

Begeleiding in de groepsbijeenkomst en blijven meten

Op basis van het intakegesprek kun je er ook voor kiezen om groepsbegeleiding te gaan doen waarbij er wekelijks een weegmoment plaats vindt.

Maak een afspraak

IK groepsbegeleiding

Sinds januari 2018 geeft IK groepslessen/ groepsbijeenkomsten in samenwerking met Judith4balance. 
De groepsbijeenkomsten zijn wekelijks en bestaan uit een weegmoment, een weekmenu en een actueel interessant onderwerp. De deelnemers van de groep stimuleren, motiveren elkaar en voorzien elkaar van leuke tips. Lees ook de succesverhalen op deze website.