Groepsbegeleiding

Wegens Corona gaan de groepslessen niet door.

Vanaf januari 2021 zijn wij voornemens de groepsbijeenkomsten te hervatten. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Je hebt al heel veel geprobeerd, het lukt je niet alleen om af te vallen maar heb je wel die stok achter de deur nodig om je goede voedingsgewoonten te blijven vasthouden. Dan biedt IK groepsbegeleiding aan. Een groepsbijeenkomst om elkaar te motiveren en adviseren

Wat is IK groepsbegeleiding?

Afvallen in een groep van 10-15 mensen.
Elke week komen we samen met de groep en is er een weegmoment, elke week krijg je een nieuw verrassend weekmenu. Daarnaast wordt er wekelijks een thema besproken. Voor extra motivatie krijgt degenen die het meest afvalt een presentje! Je gewicht hoef je niet te vertellen, dat mag je voor jezelf houden. De voordelen zijn de stok achter de deur en de motivatie en tips vanuit de groep. Je staat er dus niet alleen voor!

Waar en wanneer is er IK groepsbegeleiding?

De groepsbijeenkomst van IK groepsbegeleiding vindt plaats in wijkcentrum de Pol in Zwolle-Zuid. Elke dinsdagavond ontmoet de groep elkaar in zaal 2 van 19.00 – 20.00 uur.

Bij grote belangstelling of als je zelf een groep van minimaal 5 mensen hebt kunnen we in overleg op een andere tijd/dag samenkomen. 

De kosten zijn slechts € 9,99 per week.

Volgens het programma van Judith4balance

In de omgeving van Zwolle is het concept van Judith4balance zeer succesvol. Hoog tijd om dit naar Zwolle te halen. In groepsverband ga je op structurele wijze samen afvallen. Een paar voordelen van dit concept zijn dat je: 

  • gemiddeld 1 kilo per week afvalt
  • je gaat bewuster met eten en drinken om
  • iedere week een goed te volgen menu

Wil jij meer weten over groepsbegeleiding van IK voedingsadvies? Bel dan met 06 – 135 92 552 of vul het contactformulier in.